e-shop Akadémia čínskej metafyziky, s.r.o.
Ceny zobraziť v EUR  CZK  |   prihlásenie  |   registrácia  |   KONTAKT  |   Dnes je Pondelok 21.10.2019
do ľava do prava
Kurzy, semináre, prednášky a workshopy / 1 Kurzy naživo / QI Gong a taoistická alchýmia naživo
Alchymistický Qi Gong - 10 časť z 10
Alchymistický Qi Gong - 10 časť z 10
Termín: 17.08.2019 - 17.08.2019
Trvanie: 1 deň
Miesto: Bratislava
Cena: 50,00 €

Pre koho je kurz určený?

  • Pre záujemcov o hlbší vhľad do teórie a praxe qi gongu (čchi kungu)
  • Pre praktikov čínskej medicíny, akupunktúry, masérov a terapeutov
  • Pre každého, kto má záujem aktívne pracovať na podpore svojich autoregeneračných schopností a prevencii pre udržanie rovnováhy organizmu

Aké sú požadované vstupné znalosti?

Pre účasť na kurze nie sú požadované žiadne vstupné znalosti.

Videopozvánka na kurz

Ako bude kurz prebiehať?

Celý kurz bude prebiehať počas jedného roka naživo. Dopoludnia bude teória a popoludní praktické cvičenia. Každý piatok večer pred kurzom bude prebiehať aj tréning liečebného qi gongu pre podporu vlastných samoregeneračných schopností organizmu vždy v čase od 17:30 do 20:30 na rovnakom mieste. Ak Vám to vyhovuje odporúčame účasť na oboch stretnutiach, ktoré sa vzájomne dopĺňajú.

Termíny a miesto školení:

Celý kurz bude prebiehať v príjemnom prostredí v Bratislave vždy v sobotu v čase od 9:00 do 18:00 nasledovne:

1. 29.9.2018
2. 24.11.2018
3. 15.12.2018
4. 26.1.2019
5. 9.3.2019
6. 13.4.2019
7. 18.5.2019
8. 22.6.2019
9. 20.7.2019
10. 17.8.2019


Tematické okruhy

  • teória a princípy vnútornej alchýmie
  • Nei Dan Qi gong
  • Shen Gong Qi gong
  • Kultivácia tela - princípy a metodika
  • Kultivácia vnútornej energie
  • Riadenie emočnej a mentálnej energie
  • Kultivácia spirituálnych esencií
  • Dlhovekosť a nesmrteľnosť z pohľadu vnútornej alchýmie
  • Transformačné a transmutačné procesy
  • Podstata a príprava vnútorného elixíru
 
www.tradicne-feng-shui.sk  |   www.metatron.sk  |   Náš e-shop  |   O firme  |   Obchodné podmienky  |   Ochrana osobných údajov  |