e-shop Akadémia čínskej metafyziky, s.r.o.
Ceny zobraziť v EUR  CZK  |   prihlásenie  |   registrácia  |   KONTAKT  |   Dnes je Sobota 18.08.2018
do ľava do prava
Kurzy, semináre, prednášky a workshopy / 2 On line kurzy / Čínska medicína
Konštitučná dietetika - online
Konštitučná dietetika - online
Trvanie: 16 h
Miesto: Priamo u Vás doma
AKCIA: 68,00 € (130,00 € €)  platí do: 31.08.2018


Máte záujem zorganizovať seminár vo Vašom meste?

V prípade uzavretej skupiny 5 a viac osôb môžem seminár uskutočniť aj v inom termíne a meste.

Informácie o seminári

Naučte sa ako si vybrať a pripraviť stravu na základe vašej konštitučnej energie, energie stravy a energie prostredia.  Na základe nebeských kmeňov a zemských vetiev prítomných v čase nášho narodenia máme každý určité konštitučné predispozície k nerovnováhe nášho organizmu. Tieto predispozície majú väčšiu pravdepodobnosť vstupovať do nášho života v určitých rokoch, kedy prevládajú kmene a vetvy, ktorých charakter nie je kompatibilný s našou individuálnou konštitúciou. Tieto predispozície vieme vypočítať a na základe toho odporučiť individuálne pre každého jednotlivca ako môže pomocou úpravy svojej stravy podporiť rovnováhu zdravia svojho organizmu.

Čo je zahrnuté v cene kurzu?

  • 16 hodín videozáznamu zo živého školenia vrátane otázok a odpovedí
  • softvér pre výpočet konštitučných faktorov človeka podľa nebeských kmeňov a zemských vetiev na základe dátumu narodenia
  • elektronická príručka na stiahnutie v ktorej nájdete popis vlastností energie potravín a užitočné recepty na ich prípravu

Kurz konštitučná dietetika - alchýmia stravy

Pozrite si ukážku zo školenia

Konštitučná dietetika - kurz, seminár online

Čo Vás na seminári čaká?

  • filozofické princípy stravovania
  • hmota a energia - alchymistické princípy aktivácie stravy
  • transformácia stravy na qi v organizme
  • otvorenie princípu zeme v strave
  • vnútorný význam ohňa v príprave stravy
  • povaha stravy podľa princípov Yin a Yang
  • termické charakteristiky stravy - vplyv tepelnej povahy na organizmus
  • chuťové charakteristiky - vplyv chutí stravy na energiu organizmu
  • smer pohybu energie v potravinách
  • princípy Wu Xing - 5 fáz v stravovaní
  • farba potravín a jej účinky na organizmus
  • transformácia energie rôznymi spôsobmi prípravy stravy
  • vitalizácia qi v strave
  • tropizmus - smerovanie účinku energie stravy na konkrétne orgány, meridiány a telesné substancie
  • rozlíšenie účinku stravy na základe troch ohrievačov
  • podrobné charakteristiky obilnín, strukovín, zeleniny, ovocia, mäsa, orechov, húb, korenín, nápojov a ďalších potravín
  • tonizácia qi, krvy, esencie a vnútorných orgánov pomocou stravy
  • výber stravy na základe individuálnej konštitúcie človeka - výpočet konštitučných faktorov na základe BAZI
  • výber stravy na základe aktuálneho zdravotného stavu človeka
  • výber stravy podľa sezónnej energie ročných solárnych cyklov
  • výber stravy podľa aktuálneho počasia
  • výber stravy podľa prevládajúcich vplyvov ročnej nebeskej Qi (Tian Qi) na základe kmeňov, vetiev a oddielov
  • techniky detoxikácie organizmu pomocou stravy
  • princípy kombinácie substancií a spôsobov prípravy jedál
  • princípy prevencie a harmonizácie organizmu pomocou stravy
  • užitočné tipy a triky pre praktický život
 
www.tradicne-feng-shui.sk  |   www.metatron.sk  |   Náš e-shop  |   O firme  |   Obchodné podmienky  |   Ochrana osobných údajov  |