e-shop Akadémia čínskej metafyziky, s.r.o.
Ceny zobraziť v EUR  CZK  |   prihlásenie  |   registrácia  |   KONTAKT  |   Dnes je Piatok 14.12.2018
do ľava do prava
Kurzy, semináre, prednášky a workshopy
Ochrana osobných údajov

Vaše osobné informácie sú chránené.

Ochranu súkromia a osobných údajov považujeme za prvoradú povinnosť. S osobnými údajmi nakladáme výhradne v súlade s platnou legislatívou.

Informácie, ktoré zbierame a ukladáme

Zhromažďujeme osobné údaje, ako je Vaše meno, emailová adresa, poštová adresa, telefónne číslo a číslo mobilného telefónu, pokiaľ nám ho poskytnete. Čas od času môžeme tiež zhromažďovať ďalšie citlivé informácie ako je Vaše užívateľské meno a heslo. Akonáhle sa zaregistrujete a prihlásite, už pre nás nie ste anonymní.

Prečo zbierame a ukladáme informácie

Informácie, ktoré ukladáme, používame pre prispôsobenie obsahu, ktorý vidíte, pre zlepšenie užívateľského zážitku na našich stránkach. Inými slovami, s Vašou pomocou pre Vás chceme vytvárať lepšie služby.

Ochrana dát

Realizujeme celú radu bezpečnostných opatrení, ktoré majú za cieľ ochrániť Vaše osobné údaje. Používame Secure Socket Layer (SSL) technológiu k ochrane údaju Vašej platobnej karty. Túto technológiu dokážeme poskytnúť aj pre prípravu alebo distribúciu Vášho obsahu. Po ukončení platobnej transakcie nie sú citlivá dáta (čísla kariet apod.) nijak ukladané na naše servery.

Ochrana detí

Ochrana súkromia tých veľmi mladých je pre nás extrémne dôležitá. Z tohoto dôvodu neukladáme ani nezbierame informácie o tých, o ktorých vieme, že sú mladší ako 13 rokov a žiadna časť našich stránok nie je upravená tak, aby lákala kohokoľvek mladšieho ako 13 rokov.

Ako sa s nami spojiť

Všetky otázky týkajúce sa tohto prehlásenia o ochrane súkromia alebo iných aspektov našej siete webových stránok by mali byť zaslané do nášho právneho oddelenia na adresu info@tradicne-feng-shui.sk.

Právna forma

Zákazník vyplnením údajov pri registrácii súhlasí s tým, že spoločnosť Akadémia čínskej metafyziky s.r.o. ako správca spracuje uvedené údaje do databázy. Spoločnosť Akadémia čínskej metafyziky s.r.o. sa zaväzuje, že osobné dáta získané z registrácie použije výhradne pre internú potrebu v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z.., o ochrane osobných údajov. Akékoľvek využitie údajov v rámci spoločnosti sleduje cieľ poskytnutia služieb zákazníkom spoločnosti Akadémia čínskej metafyziky s.r.o. a jej prevádzkovaných serverov. Osobné údaje zákazníkov nie sú poskytované žiadnym ďalším subjektom.
www.tradicne-feng-shui.sk  |   www.metatron.sk  |   Náš e-shop  |   O firme  |   Obchodné podmienky  |   Ochrana osobných údajov  |